Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szolgáltatásaink átalakultak. Tovább »

Profilváltást és fejlesztéseket követően nógrádgárdonyi szállodánk már Főnix Medical Wellness Resort néven várja Önöket! Tágas wellness részlegünkben számos medical wellness szolgáltatást, masszázst és mozgásprogram lehetőséget kínálunk. Éttermünkben büféreggelivel, a’la carte ebéddel és svédasztalos vacsorával várjuk. Csend és nyugalom Palócföld szívében! Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://fonixresort.hu/

« Vissza

Rólunk

A Főnix Kastélyszanatórium 2006-ban került a Főnix-MED Zrt tulajdonába és 2009-ben nyitottuk meg kapuit pácienseink előtt. A felújítás során figyelembe vettük a hely történelmi hátterét, hosszú kutató munkával feltártuk az eredeti épület funkcionalitását, építészeti kincseit. Ugyanakkor integráltuk a modern orvostudomány támasztotta követelményeket, a páciensek igényeit és az ellátásukhoz leginkább megfelelő környezetet alakítottuk ki. A Kastély történetéről itt tudhat meg többet.

Egészségügyi szolgáltatásaink hátterét a Főnix-MED Zrt nyújtja, anyacégünknek negyedévszázados tapasztalata van a magyar magánegészségügy területén. Szakmai tapasztalatuk, egészségügyi szakembereik, ellátásszervezői háttérmunkájuk, professzionális betegszállítói kapacitásuk, járóbeteg szakellátásuk integráltan támogatják a leghatékonyabb és legátfogóbb gyógyítói munkánkat.

« Vissza a lista oldalra