Szív és érrendszeri terápiák

Prémium szűrés és Prémium szűrés Plus Tovább »

A leglényegesebb orvosi szakmák (kardiológia, szemészet, nőgyógyász/urológus, bőrgyógyász, allergológiai vizsgálatok) szűrőprogramja. A 3 illetve 4 napos promramon átfogó ismereteket szerezhetünk a szervezetünk állapotával kapcsolatban.

Rizikó felmérés - Mennyit bír a szíve? Tovább »

Tudjon meg többet egészsége és szervezete állapotáról! Rizikóbecslésünk során egy átfogó és komplex vizsgálatban értékeljük ki a szervezet fizikai teljesítő képességét, koncentrálva a szív- és érrendszer teljes egészére. Az eredmények alapján egyedi javaslatot teszünk az életvitelre és az esetlegesen szükséges terápiákra. 

Primer/szekunder prevenciós program Tovább »

A legjobb gyógymód a megelőzés! Ne várja meg, amíg tünetei kialakulnak, vagy súlyosbodnak! Segítünk elsajátítani a szívbarát étkezést, az Ön alkatának legmegfelelőbb mozgásformákat, megtanítjuk különböző stresszkezelő és relaxáló módszerekre. Keresse prevenciós gyógykúráinkat!

Visszatérés egészségesen - műtét utáni rehabilitáció Tovább »

A rehabilitáció célja, hogy pácienseink mielőbb visszatérhessenek mindennapi életvitelükhöz, ugyanakkor megtanítjuk azokat a fontos életmódbeli tényezőket, melyek elsajátításával hosszú távon megelőzhető egy betegség újbóli kialakulása. A minőségi életvitel alapja, hogy megfelelő hatékonysággal épüljünk fel egy betegségből, egy infarktusból, egy műtétből. Keresse szív- és érrendszeri rehabilitációs gyógykúráinkat.